Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Το τελευταίο αντίο στην 48χρονη που σκότωσε ο σύζυγος της στην Ιεράπετρα

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας, με θύμα την 48χρονη Νεκταρία που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον 54χρονο πρώην σύζυγό της, γράφθηκε στον Αμπελούζο Ηρακλείου.

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου, προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη γυναίκα. Τραγικές φιγούρες τα τέσσερα παιδιά της αλλά και η ηλικιωμένη μητέρα της, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, δεν ξέρει ότι το παιδί της δολοφονήθηκε.

Με τραύματα από μαχαίρι στο νοσοκομείο ο συζυγοκτόνος

Σύμφωνα με το cretapost, ο 54χρονος συζυγοκτόνος παρέμεινε το βράδυ στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας καθώς αυτοτραυματίστηκε με το φονικό όπλο.

Ο δράστης μετά την άγρια δολοφονία της 48χρονης πήγε σε γκρεμό που υπήρχε δίπλα από το ξενοδοχείο και απειλούσε να αυτοκτονήσει ενώ όπως φαίνεται μαχαιρώθηκε δύο φορές στο στήθος.

Μετά από επτά ώρες διαπραγματεύσεων με την ΕΛ.ΑΣ., παρουσία του μεγάλου του γιου, ο 54χρονος τελικά πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του και να παραδοθεί. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

«Φέρει δύο τραύματα από αμβλύ όργανο στο αριστερό στήθος. Το ένα επιφανειακό το άλλο λίγο πιο βαθύ. Οι γιατροί τον περιέθαλψαν ενώ δεν χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση», τόνισε ο διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Μανώλης Καλλιονάκης.

www.kathimerini.gr