Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Συμβουλές αυτοάμυνας για γυναίκες

Στις περισσότερες των περιπτώσεων μια γυναίκα αποτελεί τον τέλειο στόχο ενός εγκληματία.

Ακολουθούν μερικές τεχνικές που χρησιμοποιούν οι εγκληματίες και οι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν κακό στις γυναίκες καθώς και κάποιες χρήσιμες συμβουλές για την προστασία κάθε γυναίκας.

-Οι εγκληματίες συνηθίζουν να επιτίθενται σε γυναίκες που περπατάνε σε περιβάλλον ξένο προς αυτές και κυρίως όταν βρίσκονται μόνες τους. Αν κρατάτε μαζί σας τα κλειδιά σας, μια λεπτομέρεια με μεγάλη σημασία, μπορεί να μετατραπεί σε ένα όπλο για τον επίδοξο εγκληματία.

-Σε περίπτωση που έχετε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και αντιληφθείτε ότι κάποιος άγνωστος σας πλησιάζει επικίνδυνα, δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα να αρχίσετε να τρέχετε για να διαφύγετε.

-Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα να διαφύγετε για τον οποιοδήποτε λόγο, ο πανικός δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Οι επίδοξοι εγκληματίες πάντοτε εκμεταλλεύονται τον φόβο, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην φοβηθείτε αλλά αντιμετωπίστε τους με ό,τι διαθέτετε εκείνη τη στιγμή επάνω σας, από ένα απλό στυλό, μια ομπρέλα ή ακόμα και ένα βιβλίο. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφύγετε τα χειρότερα, προς καθυστέρηση των κακών προθέσεων του επίδοξου εγκληματία, και στη συνέχεια να διαφύγετε.