Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Σοκ στον Ασπρόπυργο: Κλείδωσαν μικρά παιδιά σε πορτ μπαγκάζ

Ένα σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης παιδιών στον Ασπρόπυργο, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ένα βρέφος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και χτυπημένο στο δρόμο, ενώ ακόμη τέσσερα παιδιά εντοπίστηκαν κλειδωμένα σε αυτοκίνητο. Τα τρία εξ’ αυτών ήταν κλεισμένα στο πορτ μπαγκάζ.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο ημέρες, όπως μετέδωσε το Mega, όταν περαστικός ενημέρωσε την Αστυνομία πως ένα βρέφος ηλικίας, περίπου ενός έτους, ήταν χτυπημένο στο δρόμο. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν το παιδάκι και το πήραν μαζί τους, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησαν τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τους γονείς του βρέφους.

Ασπρόπυργος: Τα κλάματα μέσα από το αυτοκίνητο

Ψάχνοντας στην περιοχή, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα αυτοκίνητο μέσα από το οποίο ακούγονταν κλάματα. Μέσα στο όχημα, που ήταν κλειδωμένο, βρήκαν ακόμη ένα νήπιο, ενώ εντός του πορτ μπαγκάζ υπήρχαν ακόμη τρία παιδιά. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν μία 13χρονη, η οποία τους είπε ότι οι μητέρες των παιδιών -ηλικίας 25 και 27 ετών- της είχαν αφήσει τα παιδιά για να τα προσέχει και εκείνη τα κλείδωσε στο αυτοκίνητο.

Τα παιδιά οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο “Παίδων” για τις πρώτες βοήθειες, ενώ η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία για τις μητέρες των παιδιών.

www.enikos.gr