Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας από 45χρονο στο Πήλιο

Σοκάρει η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο Νότιο Πήλιο Μαγνησίας, όπου σύμφωνα με την καταγγελία μιας γυναίκας, ο σύντροφός της την ξυλοκόπησε, την κλείδωσε και την απείλησε με σφυρί. Ειδικότερα, όπως αναφέρει το magnesianews.gr, ένας 45χρονος άνδρας, έπειτα από καυγά με την 55χρονη σύντροφό τους, τη χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές και όταν η γυναίκα θέλησε να φύγει, της πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, την κλείδωσε στο σπίτι του και την απείλησε κρατώντας σφυρί.

Η γυναίκα τελικά κατάφερε να ξεφύγει, έκανε καταγγελία σε βάρος του συντρόφου της στο αστυνομικό τμήμα  Νοτίου Πηλίου και ο 45χρονος συνελήφθη.

Στη συνέχεια όμως η γυναίκα έδωσε νέα κατάθεση στην Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία δεν επιθυμεί τη δίωξη του 45χρονου. Η 55χρονη δήλωσε ότι επιθυμεί να φύγει από το σπίτι του και να φιλοξενηθεί στην Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Βόλου, όπως και έγινε με ενέργειες της Εισαγγελίας.

Ο άνδρας κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, τελεσθείσα και σε απόπειρα, ενδοοικογενειακή απειλή και παράνομη βία. Ο 45χρονος οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά η δίκη αναβλήθηκε για την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου. Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος, με όρο να μην προσεγγίσει τη γυναίκα, ούτε να έχει μαζί της προσωπική ή τηλεφωνική επαφή.

Όπως αποδείχτηκε από το ποινικό του μητρώο πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κατηγορούμενος χτυπάει τη σύντροφό του. Πληροφορίες του magnesianews.gr, αναφέρουν μάλιστα ότι μόνο το 2019 έχει παραπεμφθεί 14 φορές για ενδοοικογενειακή βία κατά των συντρόφων του.

www.newsbeast.gr