Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Λήστεψαν 35χρονη μέρα-μεσημέρι στο Μενίδι και την έσυραν 400 μέτρα με το αυτοκίνητο

Ένα απίστευτο περιστατικό παρακολούθησαν έκπληκτοι χθες περαστικοί σε κεντρικό δρόμο του Ζεφυρίου στο Μενίδι το μεσημέρι της Παρασκευής. Όπως μετέδωσε το Mega, όλα ξεκίνησαν από την περιοχή της Κηφισιάς, όταν μια 35χρονη γυναίκα έκανε ανάληψη από τράπεζα ενός ποσού ύψους 2.000 ευρώ.

Η γυναίκα, μπήκε στο αυτοκίνητο της και όταν έφτασε στην περιοχή του Ζεφυρίου, πάνω σε μια στροφή, άλλο όχημα, το οποίο μάλλον την παρακολουθούσε, προσέκρουσε πάνω της, στα πλάγια του αυτοκινήτου.

Τότε, η 35χρονη γυναίκα, κατέβηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε για να δει τι ζημιά έχει προκληθεί από το τρακάρισμα. Ο δράστης, εκμεταλλεύθηκε την κίνηση της οδηγού και μπήκε στο αυτοκίνητο της και της έκλεψε την τσάντα. Η 35χρονη προσπάθησε να αντισταθεί και την χτύπησαν όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο δημοσιογράφο του Mega.

Οι δράστες στην συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητο και τότε η 35χρονη «γαντζώθηκε» στο καπό προκειμένου να τους εμποδίσει να φύγουν με το όχημα της, κάτι που όμως δεν έγινε καθώς την έσυραν για περίπου 400 μέτρα. Όταν έφτασαν στον πρώτο φανάρι, ένας από τους δράστες, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και την πέταξε από το καπό με αποτέλεσμα να χτυπήσει ελαφρά.

Η Αστυνομία ξεκίνησε μεγάλη κινητοποίηση και το αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο στην περιοχή της Πάρνηθας.

www.newsbeast.gr