Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Παρουσία Νίκου Δένδια στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια υπηρεσίας των Αεροσκαφών F-4 στην ΠΑ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη και τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη, παρέστη χθες Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην 117 Πτέρυγα Μάχης (117 ΠΜ), στην Ανδραβίδα, για τη συμπλήρωση 50 ετών του Μαχητικού Αεροσκάφους F-4 στην υπηρεσία της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε τη Δοξολογία και την Επιμνημόσυνη Δέηση, καθώς και ιστορικό βίντεο που προβλήθηκε με εκπαιδευτικές και επιχειρησιακές δραστηριότητες των θρυλικών Μαχητικών Αεροσκαφών F-4. Στη συνέχεια, ο Νίκος Δένδιας είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους της 338Μ.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, επίσης, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος, η Βουλευτής Ηλείας Διονυσία Ζήσιμου – Αυγερινοπούλου, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Παναγιώτης Γεωργακόπουλος και ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Ηνωμένο Βασίλειο Ιωάννης Τσαούσης μαζί με τον πατέρα του Αντιπτέραρχο ε.α. Βασίλειο Τσαούση, τον αρχαιότερο εν ζωή Διοικητή της 117 ΠΜ. Παρόντες ήταν επίσης, Επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΑ και ΑΤΑ, διατελέσαντες Διοικητές και στελέχη που υπηρέτησαν ευδοκίμως στην 338Μ, συγγενείς πεσόντων Ιπταμένων, εκπρόσωποι της Εκκλησίας και της Αυτοδιοίκησης.