Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Ως πότε οι υποκριτές του DEB-ΚΙΕΦ θα εμπαίζουν τον Λαό της Μειονότητας;

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Δεν σεβάστηκαν ποτέ τον λαό δεν επιτρέπουν ποτέ σε μειονότητα σε βουλευτές τους η άλλους να πουν διαφορετική άποψη από την δίκη τους , αμέσως τον λιντσάρουν , τους τιμωρούν με μην είσοδο σε Τουρκία τους αποκαλούν προδότες .ενω μιλάνε τώρα και κουνάνε το δάχτυλο σε Ελλάδα σε δικαιοσύνη και μιλάνε για σεβασμό

Στον Δήμο Μύκης το γνωστό ακροδεξιό ισλαμοφασιστικό κόμμα των τουρκοφρόνων DEB/ΚΙΕΦ έλαβε 5.331 ψήφους (ποσοστό 64,89%) και στην ΔΕ Μύκης 3.875 ψήφους (ποσοστό 63,59%).

Μέχρι αυτή τη στιγμή οι υποκριτές ψευδοανθρωπιστές υπάλληλοι του Προξενείου δεν έχουν βρεί μία λέξη να πουν για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι κάτοικοι της περιοχής λόγω των παραλείψεων των Εγκαθέτων της Ξάνθης που παραμένει άγνωστο πώς και γιατί δεν υλοποιούν όπως προβλέπεται τα έργα που χρηματοδοτεί η ΕΕ και η Ελληνική Πολιτεία στην περιοχή.

Η ηγετική ομάδα του DEB/ΚΙΕΦ το μόνο που γνωρίζει καλά να πράττει, είναι να εκμεταλλεύεται τους αφελείς και φιλήσυχους Μουσουλμάνους της Θράκης και να συκοφαντεί την Ελληνική Πολιτεία, εξυπηρετώντας τα βαθύτερα σχέδια της μειονοτικής σέκτας του παραερντογανικού καθεστώτος.

Οι ανεπάγγελτοι παρακρατικοί παράγοντες του DEB/ΚΙΕΦ μιλούν για σεβασμό και ελευθερία έκφρασης ενώ οι ίδιοι δεν αναγνωρίζουν τα ίδια δικαιώματα στην Μειονότητα και τους εκλεγμένους αντιπροσώπους της.

Οι επιδοτούμενοι από το Προξενείο κομματικοί παράγοντες του DEB/ΚΙΕΦ δεν σεβάσθηκαν ποτέ τον Λαό της Μειονότητας, δεν επιτρέπουν σε απλούς πολίτες αλλά και αιρετούς να έχουν ή να εκφράσουν διαφορετική άποψη από την δική τους, απειλούν με δημόσιο προπηλακισμό, “τιμωρούν” με είσοδο στην Τουρκία τους αντιφρονούντες αποκαλώντας τους “προδότες” ενώ υποδεικνύουν στην Ελληνική Πολιτεία κανόνες δήθεν για σεβασμό στην δικαιοσύνη και την δημοκρατία.

Καλό θα ήταν βεβαίως να μαθαίναμε ποιός χρηματοδοτεί αυτό το κόμμα και κυρίως ποιός είναι ο πραγματικός διαχειριστής του.

Όσο για τον απλό κόσμο της Μειονότητας, είναι χρήσιμος για να ψηφίζει (όσοι ακόμη υποκύπτουν στους εκβιασμούς) προκειμένου να συνεχίζεται η επιδότηση της Τσιγδέμ Ασάφογλου και της παρέας της από το τουρκικό παρακράτος.

Αντί Επιλόγου