Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Τρεις συλλήψεις για κλοπές στη Λευκάδα

Συνελήφθησαν, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, στις 07.07.2024, το μεσημέρι, στη Λευκάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 39, 43 και 46 ετών, για το αδίκημα της διακριμένης κλοπής.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, καθώς διαπιστώθηκε η εμπλοκή τους σε διαδοχικά περιστατικά κλοπών που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από τις πρώτες πρωινές ώρες έως το απόγευμα του Σαββάτου (06.07.2024), σε περιοχές της Λευκάδας.

Συγκεκριμένα, όπως  προέκυψε, το παραπάνω χρονικό διάστημα αφαίρεσαν, από τροχόσπιτο, σπίτι και σταθμευμένο αυτοκίνητο, συνολικά το χρηματικό ποσό των 3.540  ευρώ, 2  κινητά τηλέφωνα, 1  ρολόι,  2  δαχτυλίδια και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Στην κατοχή τους καθώς και στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, το χρηματικό ποσό των 200  ευρώ και 3  κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν στην τέλεση των κλοπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.