Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Τιμήθηκαν επιχειρηματίες για τη συνδρομή τους στην ποιοτική και λειτουργική αναβάθμιση του Επιχειρησιακού Κέντρου της Δ/νσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τιμήθηκαν επιχειρηματίες, με τη συνδρομή των οποίων αναβαθμίστηκε το Επιχειρησιακό Κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Γεώργιος Μυλωνάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «ALUMIL Α.Ε.» και ο κ. Μιχαήλ Αραμπατζής, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Μ. Αραμπατζής Α.Β.Ε.Ε. – Ελληνική Ζύμη» με την ευγενική τους χορηγία συνέδραμαν στην ποιοτική και επιχειρησιακή αναβάθμιση της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αφού ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η προσπάθεια όλων μας αυτή τη στιγμή είναι να αναβαθμίσουμε την επιχειρησιακή μας ικανότητα. Και αυτό περνάει μέσα από 2 βασικούς πυλώνες.

Ο ένας πυλώνας είναι η τεχνολογία, η οποία, πραγματικά, σε ορισμένες περιπτώσεις, δημιουργεί τόσο σημαντικά αποτελέσματα, που πολλές φορές αυτά είναι αξιοθαύμαστα. Δεν έχουμε παρά, κάθε μέρα, όλο και περισσότερο να χτίζουμε την επιχειρησιακή μας ικανότητα και να την αναβαθμίζουμε στηριγμένοι στις νέες τεχνολογικές εφαρμογές. Ξεκινούμε τώρα όλα τα επιχειρησιακά μας κέντρα σε όλη τη χώρα, να είναι ψηφιοποιημένα.

Ο δεύτερος πυλώνας είναι το προσωπικό μας, οι άνθρωποί μας. Χρειάζεται διαρκής επιμόρφωση, διαρκής εκπαίδευση, διαρκής στήριξη, μέσα, στήριξη ηθική-υλική, ό,τι απαιτείται για να αισθάνεται κάποιος αστυνομικός ότι δίπλα του είναι η Ηγεσία, η οποία τον στηρίζει.»

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Αθανασάκος ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του τους επιχειρηματίες, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα αξιοποιηθεί η πολύτιμη προσφορά τους για την ενίσχυση του επιπέδου των παρεχόμενων αστυνομικών υπηρεσιών.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο  Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτριος Μάλλιος προσέφεραν τιμητικές πλακέτες και αναμνηστικά δώρα, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Μπουλούμπασης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Γεώργιος Παπαδόπουλος.