Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Συλλήψεις σε Χανιά και Ηράκλειο για κλοπή και ναρκωτικά αντίστοιχα

Συνελήφθη, χθες (17.04.2024) μεταμεσονύκτιες ώρες  στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (17.04.2024) το βράδυ ο αλλοδαπός χωρίς να γίνει αντιληπτός αφαίρεσε σακίδιο ημεδαπής σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος,  το οποίο περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες και στη συνέχεια πραγματοποίησε ανέπαφη συναλλαγή με μία από τις αφαιρεθείσες κάρτες.

Από την αστυνομική έρευνα της ανωτέρω υπηρεσίας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο αλλοδαπός ο οποίος εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση  Ασφάλειας Χανίων.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Συνελήφθη, χθες (17.04.2024) το απόγευμα στο Ηράκλειο, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης  του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο στον αλλοδαπό, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δέκα (10) συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης σε μορφή σοκολάτας και ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν απαιτούμενης ιατρικής συνταγής.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου