Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Συλλήψεις για κλοπές και ληστεία σε Νέα Ερυθραία και Αχαρνές

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου μεσημβρινές ώρες στις 14-8-2024 στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 57χρονος ημεδαπός για κλοπές και απείθεια.

Ειδικότερα, ο 57χρονος προσέγγισε περίπτερο στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας και αφού αφαίρεσε προϊόντα διέφυγε.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν, έπειτα από στοχευμένες αναζητήσεις,  εντόπισαν τον κατηγορούμενο σε κοντινό σημείο, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα προϊόντα και αποδόθηκαν στον υπάλληλο.

Κατά την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, εξιχνιάστηκαν επιπλέον 3 περιπτώσεις κλοπών από περίπτερα στην περιοχή της Κηφισιάς.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Συνελήφθησαν επίσης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρωινές ώρες χθες (16-8-2024), στην περιοχή των Αχαρνών, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 3 ημεδαποί, ηλικίας 30, 37 και 51 ετών, για ληστεία κατά συναυτουργία στην περιοχή των Αχαρνών.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω προσέγγισαν άνδρα που βρισκόταν στον σταθμό προαστιακού και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και προσωπικά του αντικείμενα και διέφυγαν.

Αστυνομικοί που κλήθηκαν, έπειτα από αναζήτηση εντόπισαν τους ανωτέρω και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, όπου ταυτοποίθηκαν ως δράστες της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτογραφία αρχείου