Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Στην ΑΕΝ Μηχανικών Χίου παραδόθηκε η μεγάλη σημαία του Δήμου Χίου

Στα χέρια των ελλήνων ναυτικών που την δοξάζουν αιώνες σε κάθε άκρο της γης, παραδόθηκε η μεγάλη σημαία του Δήμου Χίου σε μια λιτή, συμβολική και γεμάτη συγκίνηση τελετή στην ΑΕΝ Μηχανικών.

Εμφανώς συγκινημένος ο Διοικητής της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου Γιάννης Μάργαρης, παρέλαβε το εθνικό σύμβολο τονίζοντας στην ομιλία του την σπουδαιότητα που έχει για την σχολή αλλά και για τον ίδιο η κίνηση αυτή.

Το ίδιο συγκινημένος εμφανίστηκε και ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης σημειώνοντας την συμβολή της ναυτιλίας στην Ελλάδα και υπογραμμίζοντας την συγκίνηση που νιώθει κάθε έλληνας ναυτικός όταν συναντά την γαλανόλευκη σημαία να κυματίζει σε κάθε σημείο της γης.

Την βεβαιότητα ότι η ελληνική σημαία παραδίδεται σε «καλά χέρια» που θα την δοξάσουν και θα την τιμήσουν εξέφρασε και ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής ευχόμενος καλή σταδιοδρομία στους σπουδάστες της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου.

Η σημαία θα φυλάσσεται στην ακαδημία και σε κάθε εθνική επέτειο θα υψώνεται από σπουδαστές της ΑΕΝ, τον Δήμο Χίου και την Περιφερειακή Ενότητα Χίου.

www.limenikanea.gr