Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Πολεμική Αεροπορία: Πρόσκληση Εισακτέων στη ΣΜΥΑ Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022

Tης Ειδικής Κατηγορίας του Ν.3648/08 Αρ. 11 παρ. 1γ (Έλληνες του Εξωτερικού) – AT030/2021

Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, καλούνται να παρουσιαστούν για κατάταξη στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας Αττικής, την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 08:00, οι εισακτέοι – εισακτέες των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2021 και των τριών Κατευθύνσεων της Ειδικής Κατηγορίας του Ν.3648/08 Αρ.11 παρ. 1γ (Έλληνες του Εξωτερικού).

Οι καλούμενοι/ες για κατάταξη στη Σχολή, πρέπει να προσκομίσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στην Εγκύκλιο Διαταγή Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών και στο ενημερωτικό φυλλάδιο οδηγιών κατάταξης ∆οκίµων που επισυνάπτεται.

Επιπρόσθετα, για την αποφυγή διασποράς του COVID-19, πέραν των ανωτέρω δικαιολογητικών, κατά την ημέρα της κατάταξης απαιτείται η προσκόμιση PCR COVID test αρνητικό (-), το οποίο θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 48-72 ώρες πριν την ημέρα παρουσίασής τους για κατάταξη. Επισημαίνεται ότι, η ως άνω υποχρέωση ισχύει και για όσους έχουν πλήρως εμβολιαστεί. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες αναφέρονται στο ενημερωτικό φυλλάδιο οδηγιών κατάταξης Δοκίμων.

  1. Ενημερωτικό Φυλλάδιο Κατάταξης
  2. Βιογραφικό Σημείωμα
  3. Υπεύθυνη Δήλωση Φοίτησης σε ΑΕΙ – ΤΕΙ
  4. Υπεύθυνη Δήλωση Ελλειπόντων Δικαιολογητικών
  5. Υπεύθυνη Δήλωση Κατοχής Διαβατηρίου
  6. Υπεύθυνη Δήλωση Μη Κατοχής Βιβλιαρίου Υγείας

Σμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Γκουμάτσης
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ