Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Ορκωμοσία Νέων Αξιωματικών ΣΑΝ

Την Τετάρτη 03 Νοεμβρίου 2021, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος παραβρέθηκε στην τελετή Ορκωμοσίας νέων Αξιωματικών Νοσηλευτικής, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών κος Βασίλειος Σπανάκης ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, ο οποίος και επέδωσε τα ξίφη στους ορκισθέντες Αξιωματικούς.

Στην τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (Σ.Α.Ν), στον Βύρωνα Αττικής, παρέστησαν οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Σωμάτων Ασφαλείας, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και εκπρόσωποι των Πολιτικών και Ακαδημαϊκών αρχών.

Από τη Σχολή αποφοίτησαν συνολικά εικοσιτέσσερις (24) Αξιωματικοί, από τους οποίους κατανέμονται δέκα (10) στο Στρατό Ξηράς, έξι (6) στο Πολεμικό Ναυτικό και οκτώ (8) στην Πολεμική Αεροπορία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τηρήθηκαν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή και περιορισμό της διάδοσης του COVID-19.