Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Νομικές ενέργειες επιθυμούντων μελών Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2024

Αρ. Πρωτ: 304/3 

Νομικές ενέργειες επιθυμούντων μελών Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Ύστερα από την υπ’ αριθ. 307/42 από 16/10/2024 ανακοίνωσή μας σχετικά με τη διαρροή προσωπικών στοιχείων εκατοντάδων συναδέλφων μας που θα στελεχώσουν τη νεοϊδρυθείσα Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (Δ.Α.Ο.Ε.) από συγκεκριμένη ιστοσελίδα, με αποτέλεσμα να γίνουν προσβάσιμα στους πάντες, γνωρίζουμε στα ενδιαφερόμενα μέλη μας ότι όποιος συνάδελφος επιθυμεί, να αποστείλει το κάτωθι κείμενο ενσωματωμένο σε υπεύθυνη δήλωση μέσω του GOV, στο emaileaya@otenet.gr

«Ο κάτωθι υπογράφων (Ονοματεπώνυμο)………………………………………………..………. του (Πατρώνυμο)…………….……………… (Βαθμός)……………………. της ΕΛ.ΑΣ με ΑΔΤ:……………… ΕΛ.ΑΣ, με ΑΦΜ ……………..…. ΔΟΥ ……………..…. κάτοικος (πόλη) οδός………………..…… αρ………..…

Εξουσιοδοτώ το πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό σωματείο με την επωνυμία «Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών» (Ε.ΑΣ.Υ.Α.) του οποίου είμαι μέλος, όπως με εκπροσωπεί δια του νομικού του Τμήματος σε οποιαδήποτε ενέργεια χρειαστεί για την αναζήτηση ποινικών, αστικών, διοικητικών και πάσης άλλης φύσεως ευθυνών, από οποιονδήποτε προκύψει ως υπεύθυνος, όσον αφορά στην υπόθεση της από 15/10/2024 διαρροής σε ιστότοπο του διαδικτύου του ονόματός μου ως τοποθετημένου στη νεοσύστατη Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. – Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (Δ.Α.Ο.Ε.).

Ειδικότερα εξουσιοδοτώ την Ε.ΑΣ.Υ.Α. δια του νομικού της Τμήματος, να καταθέτει μηνύσεις, μηνυτήριες αναφορές, αγωγές προς διεκδίκηση αποζημίωσης, αναφορές προς τη Διοίκηση, προσφυγές, να αναζητεί και να λαμβάνει έγγραφα, να υποβάλλει αιτήματα και να ενεργεί οποιαδήποτε πράξη κρίνει πρόσφορη για τη διεκπεραίωση της ως άνω εντολής».

Σημειώνουμε ότι τα επιθυμούντα συμμετέχοντα μέλη μας, δεν θα επιβαρυνθούν, αφού το απαιτούμενο ποσό θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος