Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Μαρούσι: Συμπλοκή με ένα νεκρό και τραυματίες έξω από γνωστό κλαμπ της περιοχής

Aιματηρή συμπλοκή τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από γνωστό κλαμπ επί της λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, με απολογισμό έναν νεκρό και δύο τραυματίες.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για 23χρονο τραυματία , ωστόσο στη συνέχεια έγινε γνωστό πως με τραύμα στον μηρό νοσηλεύεται και 26χρονος.

Νεκρός είναι ένας νεαρός ηλικίας  περίπου 20 ετών, που μεταφέρθηκε ο οποίος αν και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον «Ερυθρό Σταυρό», στη συνέχεια κατέληξε, από τραύματα στον λαιμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, λίγο μετά τις 04:00, η μία παρέα βρισκόταν μέσα στο μπαρ και η δεύτερη έξω, όταν βγήκαν πέντε άτομα από το κλαμπ ξεκίνησε ο καβγάς με την παρέα των τεσσάρων. Κάποια στιγμή ένας από τους εμπλεκόμενους έβγαλε όπλο, αλλά δεν πρόλαβε να πυροβολήσει, καθώς πιθανότατα το όπλο, έπαθε εμπλοκή. Ένας από την άλλη παρέα τον τραυμάτισε θανάσιμα στο λαιμό με μαχαίρι. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν με μαχαίρι οι άλλοι δύο άνδρες.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν περισυλλέξει από το σημείο μία σφαίρα 9 χιλιοστών, καθώς και ένα πιστόλι, τα οποία εστάλησαν για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ δεν βρέθηκαν μαχαίρια. Εχει συλλεχθεί βίντεο με υλικό από κάμερες ασφαλείες της περιοχής, προκειμένου να προχωρήσουν οι έρευνες της Αστυνομίας.