Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Μήνυμα υπουργού Ναυτιλίας Χρήστου Στυλιανίδη για την Παγκόσμια Ημέρα του Ναυτικού

«H συμβολή των ναυτικών στην παγκόσμια οικονομία είναι ανεκτίμητη, καθώς μεταφέρουν το 90% του παγκόσμιου εμπορίου, ενώ εργάζονται αδιάκοπα υπό δύσκολες συνθήκες, μακριά από τις οικογένειές τους, αντιμετωπίζοντας συχνά αντίξοες συνθήκες και απρόβλεπτους κινδύνους», τονίζει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτικού σήμερα 25 Ιουνίου.

Ο κ. Στυλιανίδης αναφέρει ότι η Ελλάδα, με την ιστορική της παράδοση στη ναυτιλία, έχει ιδιαίτερο λόγο να γιορτάζει αυτή την ημέρα, καθώς οι Έλληνες ναυτικοί, με τη δέσμευσή τους στην αριστεία και την καινοτομία, συνεχίζουν να κατακτούν τις θάλασσες, διατηρώντας τη χώρα μας στην κορυφή της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας.

«Δεσμεύομαι να συνεχίσω να εργάζομαι για την προστασία και την υποστήριξη των ναυτικών μας. Η ασφάλεια και η ευημερία τους είναι προτεραιότητά μας. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι Έλληνες ναυτικοί εργάζονται σε συνθήκες που τους επιτρέπουν να εκτελούν το έργο τους με ασφάλεια και αξιοπρέπεια», τονίζει στο μήνυμά του ο υπουργός Ναυτιλίας.