Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής στις Παιδικές Εξοχές στον Άγιο Ανδρέα Αττικής

Παρουσία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέα Νικολακόπουλου, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου και του Προϊστάμενου Επιτελείου Αντιστράτηγου Αστέριου Μαντζιώκα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024, Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής στις Παιδικές Εξοχές, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής.

Τους υποδέχθηκαν ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Μέριμνας και Αριστείας ΕΛ.ΑΣ.», Υποστράτηγος Σωτήριος Νικολακόπουλος και ο Διευθυντής του Ιδρύματος, Ταξίαρχος Νικόλαος Μανώλης.

Χοροστάτησε ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας του Σώματος, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κουρτέσης.

Παρέστησαν επίσης, ο Διοικητής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Υποστράτηγος Παναγιώτης Πούπουζας, ο Προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρωπίνου Δυναμικού, Υποστράτηγος Δημήτριος Μπακόλας, ο Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων, Υποστράτηγος Χαράλαμπος Καλόγηρος, ο Προϊστάμενος Κλάδου Ασφαλείας, Υποστράτηγος Μαρίνος Σταγάκης, ο Διευθυντής του ΤΑ.Π.Α.Σ.Α., Υποστράτηγος Ευάγγελος Μανώλης, ο Προϊστάμενος Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Ταξίαρχος Ιωάννης Σταυρακάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δημοσιονομικής Διαχείρισης, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Πλατιάς, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ευθύμιος Μαγκαφάς, ως αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας καθώς και της Ένωσης Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι, στις παιδικές Εξοχές φιλοξενούνται παιδιά, από όλη την Ελλάδα, αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας (εν ενεργεία και εν αποστρατεία) σε κατασκηνωτικές περιόδους.