Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Η Π.Ο.Λ στο Μέγαρο Μαξίμου

Το Μέγαρο Μαξίμου επισκέφτηκε την 23 Οκτωβρίου το Προεδρείο της Π.Ο.Λ προκειμένου να συναντήσει τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού κ.Νεζη Αθανάσιο.

Την Ομοσπονδία μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κυράνης Κωνσταντίνος, οι Αντιπρόεδροι Βώβος Μιχαήλ και Γιαταγάνας Γεώργιος, ο Γενικός Γραμματέας Αθουσάκης Εμμανουήλ και ο Υπεύθυνος του τομέα Ασφαλείας Ξυνέλης Παναγιώτης .

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τέθηκαν από την Ομοσπονδία μας τα σημαντικότερα ζητήματα που αφορούν στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ δίνοντας έμφαση στην αναγνώριση του επαγγέλματος μας ως επικίνδυνο αλλά και σε ζητήματα οικονομικής φύσεως όπως η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης 2%.

Παράλληλα τέθηκαν στη συζήτηση μια σειρά από ζητήματα που μας απασχολούν όπως οι προσλήψεις και τα προβλήματα του συστήματος των μεταθέσεων.

Είναι γνωστή η εκτίμηση του Πρωθυπουργού της χώρας κ.Κυριάκου Μητσοτάκη προς στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και στο έργο που επιτελούν , για το λόγο αυτό τα όσα παραθέσαμε στον  κ.Νέζη θα αποτελέσουν πεδίο συζήτησης του κυβερνητικού έργου.

Η Ομοσπονδία μας ευχαριστεί τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού κ.Νεζη Αθανάσιο για την παραγωγική μας συνάντηση ανανεώνοντας το ραντεβού μας στο άμεσο μέλλον στο πλαίσιο μιας δημιουργικής συνεργασίας της Π.Ο.Λ. με την κυβέρνηση προς όφελος των συναδέλφων.

Για το ΔΣ

Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.