Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Ηράκλειο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, η ισχύς κυκλοφοριακών ρυθμίσεων με διακοπή κυκλοφορίας στα πλαίσια τέλεσης της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας ενόψει Ολυμπιακών αγώνων “Παρίσι 2024” την Πέμπτη 18.04.2024 στην πόλη του Ηρακλείου.

Ειδικότερα, ανακοινώνεται η διακοπή κυκλοφορίας κατά τις ώρες 11:30 έως την ολοκλήρωση της λαμπαδηδρομίας την 15:00 ώρα της Πέμπτης 18.04.2024, στην περιοχή της δημοτικής ενότητας Ηρακλείου του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο κάτωθι οδικό δίκτυο:

  • Επαρχιακή Οδό Βαθυπέτρου – Ηρακλείου, από διασταύρωση Σκαλανίου έως το Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
  • Λεωφόρος Κνωσού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς κέντρο Ηρακλείου, από την συμβολή της με την οδό Παρασκευοπούλου, σε όλο το μήκος της έως τον κυκλικό κόμβο στην Πλ. Ελευθερίας και σε όλες τις καθέτους σ’ αυτήν οδούς έως την πρώτη παράλληλο της.
  • Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Παγκρήτιο Στάδιο (βόρειο τμήμα της οδού) από συμβολή της με οδό Μητσοτάκη έως και την οδό Αρχ. Μακαρίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της δημοτικής ενότητας Ηρακλείου του Δήμου Ηρακλείου κατά τις ώρες εφαρμογής των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών, στις οποίες επίσης θα εφαρμοσθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διεξαγωγή της λαμπαδηδρομίας και την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας που θα προκύψει από την διακοπή.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

φωτογραφία αρχείου