Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Ε.Λ.ΝΑ.ΑΙΓΑΙΟΥ: Ευχαριστήρια επιστολή προς Δήμαρχο Θήρας και Πρόεδρο ΔΛΤ Θήρας

Τηρώντας την δέσμευση του ο Δήμαρχος Θήρας κ. Ζώρζος Νικόλαος και ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Θήρας κ.Νομικός Γεώργιος προχώρησαν την 29 Ιουνίου 2024 στην τοποθέτηση του πρώτου οικίσκου ISO Box στο Λιμένα Αθηνιού που θα συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία του Λιμένα και την  διευκόλυνση του έργου των συναδέλφων μας Λιμενικών που εκτελούν υπηρεσίες στο Λιμένα.

Τους ευχαριστούμε δημόσια για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα μας που είχαν τεθεί στο πλαίσιο σχετικών συναντήσεων με την ανάληψη των καθηκόντων τους (εδώ και εδώ).  Το αμέσως προσεχές διάστημα επίκειται και η  τοποθέτηση και δεύτερου οικίσκου τύπου ISO Box στην είσοδο του Λιμένα.

Η κίνηση αυτή από πλευράς του Δήμου αντικατοπτρίζει την έμπρακτη αναγνώριση  και την στήριξη του έργου που επιτελούμε ως Λιμενικοί για το καλό του τόπου και την ανάπτυξη του νησιού, έτσι ώστε τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής  να παρέχουν την ασφάλεια και την αξιοπιστία προς τον Έλληνα πολίτη άλλα και στα  εκατομμύρια των επισκεπτών που διακινούνται καθημερινά από τον Λιμένα μας.