Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

 Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας ληστείας στην περιοχή της Καλαμαριάς 

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς εξιχνίασαν μία απόπειρα ληστείας και περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών, που έλαβαν χώρα στην περιοχή αρμοδιότητάς τους από τον Οκτώβριο του 2019 έως τον Ιανουάριο του 2021 και σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος δώδεκα (12) συνολικά ατόμων.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις:

– Τριών ημεδαπών ηλικίας 21, 23 και 27 ετών, οι οποίοι τον Φεβρουάριο του 2020 με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν το κινητό από 30χρονο ημεδαπό.

– Τεσσάρων ημεδαπών ηλικίας 25, 18, 18 και 23 ετών διότι σε τρεις περιπτώσεις, αφαίρεσαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, από τα γραφεία καταστημάτων το συνολικό χρηματικό ποσό των (5.400) ευρώ.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτογραφία αρχείου