Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Δύο συλλήψεις για ληστεία με την απειλή μαχαιριού, στο Αιτωλικό

Συνελήφθησαν, στις 22-9-2024 το πρωί, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, δυο άνδρες (ημεδαπός – αλλοδαπός) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, κατά περίπτωση, για ληστεία και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, προχθές τα ξημερώματα, στο Αιτωλικό, οι δυο κατηγορούμενοι με άγνωστους συνεργούς τους,  κινούμενοι με αυτοκίνητο, προσέγγισαν αλλοδαπό άνδρα που κινούταν πεζός, εξήλθαν από το όχημα και με την άσκηση σωματικής βίας και με την απειλή μαχαιριού, του αφαίρεσαν 250 ευρώ.

Οι  αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού μετέφεραν τον παθόντα στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς οι κατηγορούμενοι  του προκάλεσαν σωματική βλάβη στο κεφάλι και στη μύτη,  ενώ στην προσπάθεια του να αποφύγει το μαχαίρι τραυματίστηκε στο χέρι.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν μεθοδικές έρευνες από τους  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, με αποτέλεσμα την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης, την ταυτοποίηση και σύλληψη των δυο κατηγορούμενων.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς στις οικίες των δυο συλληφθέντων βρέθηκαν στην οικία του αλλοδαπού κατηγορούμενου και κατασχέθηκαν 210 ευρώ, υπολείμματα λευκής σκόνης και μια τραπεζική κάρτα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

φωτογραφία αρχείου