Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Δύο αλλοδαπές έκλεβαν προϊόντα από σούπερ μάρκετ στη Φλώρινα

Συνελήφθησαν στις 31-05-2023 το πρωί στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, δύο  αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας 57 και 38 ετών για κλοπές προϊόντων από δύο καταστήματα super market στην πόλη της Φλώρινας.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενες αφού μπήκαν σε δύο καταστήματα – σούπερ μάρκετ στην Φλώρινα, προσποιούμενες τις πελάτισσες, αφαίρεσαν από αυτά διάφορα προϊόντα, χωρίς να πληρώσουν, συνολικής χρηματικής αξίας 1.184,5 ευρώ.

Μετά από αναζητήσεις των προαναφερόμενων αστυνομικών άμεσα εντοπίστηκε στην πόλη της Φλώρινας Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο με οδηγό την 38χρονη και συνοδηγό την 57χρονη και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο μέρος των αφαιρεθέντων προϊόντων και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην 57χρονη βρέθηκαν και τα υπόλοιπα αφαιρεθέντα προϊόντα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ.

Τα προαναφερόμενα αφαιρεθέντα προϊόντα, αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στο νόμιμο κάταχό τους, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης της πράξης και το συνολικό χρηματικό πόσο των  620  ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ οι συλληφθείσες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγηθήκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

φωτογραφία: Γενική Αστυνομική Δ/νση Δυτικής Μακεδονίας