Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Γ. Οικονόμου: Μηδενική ανοχή σε κάθε βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ανακοινώσεις για τις επικείμενες νομοθετικές ρυθμίσεις της κυβέρνσης για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας. Οι ανακοινώσεις γίνονται στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου, κατά την έναρξη της ενημέρωσης σημείωσε ότι κεντρική προτεραιότητα των νομοθετικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης που ανακοινώνονται αυτή τη στιγμή, είναι η αρχή μηδενικής ανοχής απέναντι σε κάθε βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά.

Από την πλευρά του ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι δεν πρέπει να υπάρξει άλλος Άλκης, θύμα αυτού του παραλογισμού της βίας, Ήρθε η ώρα να σκοτώσουμε όλοι μαζί ως πολιτεία και ως πολίτες, τη λερναία ύδρα του χουλιγκανισμού, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Για την Ελληνική Αστυνομία ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους, υπογράμμισε.