Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Έκλεψαν σπίτι 75χρονου και δίτροχο ρυμουλκούμενο στη Θεσσαλονίκη

Κατά το προηγούμενο 24ωρο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης με τις εξειδικευμένες ομάδες δικυκλιστών «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ,   πραγματοποίησαν ελέγχους σε όλη την εδαφική περιφέρεια των Αστυνομικών Υπηρεσιών του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης και προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν δύο ημεδαπούς άντρες ηλικίας 40 και 41 ετών να επιβαίνουν ως πελάτες σε ΔΧΕ αυτοκίνητο (ΤΑΞΙ), οι οποίοι νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφού εισήλθαν παράνομα σε οικία 75χρονου άντρα στην περιοχή των Συκεών, αφαίρεσαν από το εσωτερικό μεγάλο χρηματικό ποσό. Οι δράστες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών όπου και συνελήφθησαν, αφού στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα.

Επιπρόσθετα, πλήρωμα περιπολικού, στην περιοχή της Καλαμαριάς, εντόπισε δύο άτομα να αφαιρούν δίτροχο ρυμουλκούμενο μεταφοράς αποσκευών, τα οποία και συνέλαβε έπειτα από καταδίωξη, παρά τη σθεναρή αντίσταση ενός εξ’ αυτών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.