Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Θάνατοι λουομένων στην Ανάβυσσο, τη Λευκάδα και την Ουρανούπολη

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (12-7-2024), είχαμε τρεις θανάτους λουομένων σε διάφορες περιοχές της χώρας:

-Τις μεσημβρινές ώρες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Παλαιάς Φώκαιας, ότι ένας 77χρονος άντρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία της Αναβύσσου. Ο 77χρονος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Παλιάς Φώκαιας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

-Τις μεσημβρινές ώρες επίσης, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Λευκάδας, ότι ένας 68χρονος αλλοδαπός (Ιταλός υπήκοος) ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη παραλία του Αγίου Ιωάννη. Στον 68χροχο, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ναυαγοσώστη της παραλίας και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λευκάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Λευκάδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

-Τις απογευματινές ώρες της ίδιας μέρας, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ουρανούπολης, από τον κυβερνήτη του θαλάσσιου ταξί «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΙΙ» Ν. Ι. 335, ότι κατά τη διάρκεια διακομιδής 70χρονου άνδρα, ασθενούς από την Αγία Άννα Αγίου Όρους προς την Ουρανούπολη Χαλκιδικής, ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του. Στον 70χρονο, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον συνοδό ιατρό, ο οποίος στην συνέχεια διαπίστωσε τον θάνατο του. Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού.

φωτογραφία αρχείου