Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΑ και του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» στην 114ΠΜ

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης επισκέφθηκε την 114 Πτέρυγα Μάχης (114ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Μονάδας, Σμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ΓΕΑ επισκέφθηκε την 331 Μοίρα, όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες της Μοίρας, συνομίλησε με το ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό και έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε την 332 Μοίρα, όπου στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς της Πολεμικής Αεροπορίας, υποδέχθηκε τα παιδιά που φιλοξενούνται από τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της 114ΠΜ, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους εξομοιωτές πτήσεων των αεροσκαφών Rafale και Mirage 2000-5, καθώς και τα ίδια τα αεροσκάφη στους χώρους στάθμευσής τους. Επιπλέον, συμμετείχαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.